Uit: Nieuwsbrief van Speakers Academy®
Editie 4 Nieuwsbrief 17 februari 2006

Nieuwe sprekers bij Speakers Academy®

Robert Doornbos

In 2005 reed Doornbos de eerste races als test- en reserverijder voor Jordan Grand Prix. Echter na het wegvallen van Patrick Friesacher bij Minardi Cosworth kreeg hij een aanbieding om plaats te nemen in de raceauto en teamgenoot te worden van Christijan Albers. Met de komst van Doornbos reden er tijdens de laatste acht races twee Nederlanders voor Minardi. Voor het seizoen 2006 is Doornbos gecontracteerd door Red Bull Racing. Hij zal achter David Coulthard en Christian Klien derde coureur worden en vooral op vrijdag in actie komen tijdens de Grand Prix. Mocht een van beide coureurs echter wegvallen, dan staat Doornbos paraat om het het vrijgekomen stoeltje in te vullen.

Robert Doornbos geeft u een kijkje in de snelle wereld van de Formule 1 en kan uitstekend presenteren. De link met de Formule 1 en het bedrijfsleven is snel gemaakt, want net als in de Formule 1 gaat het erom om de concurrentie te overtreffen en beter te presteren door middel van teambuilding, samenwerken en technologische ontwikkelingen.

Speakers Academy®
Postbus 22307 * 3003 DH Rotterdam * telefoon 0900-SPREKERS (20 ct/pm) * fax 010-4143259 e-mail info@speakersacademy.nl * website: www.speakersacademy.nl