Ingezonden persbericht

Colubris Networks introduceert innovatieve Voice over WLAN Controller

Revolutionaire TriPlane(tm) architectuur

BREDA, 20060217 -- Wi-Fi en Voice over IP zijn nauw met elkaar verbonden. VoIP wordt door velen gezien als een belangrijke toepassing voor de uitrol van een Wi-Fi netwerk in een kantoor, ziekenhuis of campus. Om VoIP over Wi-Fi naar tevredenheid te laten werken, moet de draadloze LAN infrastuktuur aan een aantal hoge eisen voldoen om dezelfde Quality of Service te bieden als bedraad VoIP.


Het Amerikaanse bedrijf Colubris Networks bouwt complete WLAN systemen die uitstekend geschikt zijn voor Voice over WLAN en garandeert dankzij de InMotion Mobility Controller een naadloze overgang van access point naar acccess point, en ook van IP segment naar IP segment (dat wil zeggen van Mobility Controller naar Mobility Controller), zonder interferentie, vertragingen en echos tijdens het VoIP over Wi-Fi gesprek. Dit is van essentieel belang wanneer de mobiele wi-Fi beller aan de wandel gaat in het kantoor of op de campus. Door de snelle overgangen van AP naar AP kan zelfs een mobiele Wi-Fi beller op een fiets een prima telefoongesprek voeren.

De producten die deze mobiele toepassing ondersteunen zijn de Colubris MultiService InReach Access Points (software versie vanaf 4.1) en de Colubris InMotion MultiService Controller 5000 series (software versie vanaf 4.1).