Ingezonden persbericht


Groot Veldhovens Promconcert 2006

Op 18 en 19 februari 2006 houdt harmonie Sub Umbra weer haar jaarlijkse Promconcert in de Schalm. Deze keer maken wij er iets heel speciaals van, namelijk een echt Veldhovens feest, met Veldhovense solisten en de grootste Big-Band van Veldhoven en omgeving. Hiervoor zoeken wij solisten op divers gebied.

Ben jij die violist, die eigenlijk naast Andre Rieu zou moeten staan, maar nooit de kans kreeg, die kans is er nu. Ben jij die geweldige badkamerzanger, waarvoor de badkamer te klein wordt, grijp nu je kans om die badkamer te ruilen voor het podium van de Schalm. Ben jij dat meisje wat zo geweldig Brittney Spears of Madonna of Christine Deutekom na kan doen, meld je aan. Ook de opvolgers van Andre Hazes, Elvis Presley en Pavarotti zijn van harte welkom.

Zoals je ziet, alles kan en alles mag, zingen in allerlei genres, kunstfluiten of op een zingende zaag spelen, maar eerst houden we audities en wel ergens eind mei, begin juni. De jury zal bestaan uiteen aantal bekenden uit de Veldhovense muziekwereld, o.l.v. Sef Pijpers. Er moet nog veel gedaan worden en voor de zomervakantie willen we het programma rond hebben.

Wat moet je doen om hieraan mee te kunnen doen? Meld je aan en stuur je een briefje naar: Sub Umbra,
p.a. Kees Dirkx,
de Beemd 8
5501 CD Veldhoven
of liever nog stuur een e-mailtje naar
prom2006@xs4all.nl

Zet daarin je naam, adres, telefoonnummer en je e-mailadres. Vertel verder even wat je wil doen, zingen, spelen of dansen en welke stukken of liedjes. Wij nemen dan contact met je op en nodigen je uit voor een auditie. Dit is geen Idols, je komt niet op de TV, maar je krijgt wel de kans om voor een groot publiek te laten zien wat je kunt.


---- --