PERSBERICHT - 2005-07-14

Op 18 en 19 februari 2006 in de Amsterdamse Rai

'Fiets- en Wandelbeurs' krijgt in 2006 vervolg

De begin dit jaar zeer succesvolle fiets- en wandelbeurs in de Rai in Amstertdam krijgt in 2006 een vervolg. De beurzen voor fietsen en wandelen worden duurzaam samengevoegd en presenteren zich op 19 en 19 februari onder de nieuwe naam: Fiets- en Wandelbeurs.

Ook in 2006 kunnen de bezoekers weer kennis maken met en genieten van de vele facetten van het fietsen en wandelen in een aangename omgeving. Van een zondagswandelingetje op de Veluwe tot een fietstocht in de hoge Andes. Het streven is een breed aanbod. De Fiets- en Wandelbeurs biedt informatie op maat en een persoonlijke benadering van het publiek in een sfeervolle entourage.

Lezingen en workshops
De Fiets- en Wandelbeurs wordt gehouden in de direct met elkaar verbonden hallen 9 en 10 van de RAI. Grenzend aan deze hallen is in diverse zalen en lounges van het Congrescentrum het informatieve programmadeel van de beurs, met boeiende lezingen en praktische workshops onder het motto fietsers informeren fietsers en wandelaars informeren wandelaars. Door de korte loopafstanden tussen de hallen en de zalen in het congrescentrum is de Fiets- en Wandelmarkt voor de bezoekers een compact en overzichtelijk evenement.

Informatie
Voor meer informatie, ook voor geĂŻnteresseerden in een stand: www.fietsenwandelbeurs.nl of www.fietsvakantiebeurs.info.