Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

ANTILOUNGE DEN HAAG III CD PRESENTATIE

Den Haag, 6 februari 2006

Op zaterdag 18 februari 2006 wordt in ClubBazart Antilounge III gepresenteerd. Antilounge III is de derde cd in de gelijknamige serie. Net als de succesvolle eerste twee edities van Antilounge, bewijst nummer III opnieuw dat Den Haag de stad is waar het gebeurt op het gebied van underground electronica.

Den Haag heeft een naam hoog te houden. Op nationaal niveau mag de stad bekend staan om haar rockbands, op internationaal niveau geniet zij faam als een bolwerk van talentvolle electronica-artiesten. Antilounge is een initiatief om opkomend talent onder de aandacht te brengen. Op Antilounge III staat een goede dwarsdoorsnede van al wat er op dit moment broeit in de Haagse underground.

Het initiatief is afkomstig van Martijn Verlinden, in het Haagse ook wel bekend onder de naam dj Kipkillah. De productie van de CD's is handen van ClubBazart en het Haags Pop Centrum. Tijdens de presentatie van Antilounge III op 18 februari in ClubBazart zullen bijna alle artiesten live hun kunsten vertonen.

In een speciale opstelling zullen ruim 12 acts aaneengesloten hun experimenteerdrang ten gehore brengen. Alle hoeken van de electronische muziek worden verkend: van enigszins toegankelijke drum 'n' bass tot meer experimentele genres als tekno en breakcore. De avond wordt afgesloten met een 'MEGAJAM' door alle deelnemende acts. Het programma is als volgt:
Yobkiss (indie-electronica)

WG@EET (IDM)

Yemooda (post-funk electronica)

Copacod (breakcore)

iPennies (IDM)

D44N (Drum n Bass)

Datacore (trash-crossover)

Les Professeurs (electropunk)

Mass Illusion (electro)

Charly & Gallus (The Hague Grime)

Tactix (Drum n Bass)

Hein?! (teKno)

Boycum (ero-disko)

Na de officiële presentatie in ClubBazart zal de Antilounge-karavaan het land intrekken om in clubs en op festivals het publiek te verbazen met ongewone klanken uit het Haagse.

Op een rijtje

Antilounge III CD presentatie

Zaterdag 18 februari 2006

ClubBazart, Loosduinsekade 725, 2571 CZ DEN HAAG

Aanvang 22:00

Entrée: 5 euro inclusief de Antilounge cd!

Website ClubBazart: www.bazart.nl

Website Antilounge: www.bafsoundsystem.com/ANTI/index.htm