Viacom Outdoor spettert met het Dolfinarium

Gci holland pr

Viacom Outdoor spettert het voorjaar in met een spectacular voor het Dolfinarium Harderwijk.

Amsterdam 9 februari 2006
Het Dolfinarium in Harderwijk opent op 18 februari weer haar deuren. Om dit moment niet ongemerkt voorbij te laten gaan heeft Viacom Outdoor in samenwerking met reclamebureau PPGH JWT Groep een spectacular ontwikkeld die aansluit bij het spetterende karakter van het Dolfinarium. Een billboard, dat in Almere komt te staan, telt door middel van een watergrens de dagen af tot de heropening op 18 februari.

Negen dagen lang zal het billboard dagelijks worden bijgevuld tot de dag dat de deuren van Europa's grootste zeedierenpark weer open gaan voor het publiek. Hiervoor is een speciale bak ontwikkeld die in het billboard zal worden geplaatst. Deze spectacular is vanaf 10 februari te zien op de Veluwedreef bij de oprit naar de A16 in Almere. De spectacular is een Productie van Viacom Outdoor B.V. i.s.m. W & M Creative Technologies.

Als marktleider op het gebied van buitenreclame streeft Viacom Outdoor ernaar hun producten relevant, waardevol en innovatief te laten zijn. De wensen en behoeften van de klant spelen hierin een sturende rol. Deze spectacular is dan ook een waardevolle aanvulling op een reeds breed assortiment. Eerdere buitenreclameprimeurs van Viacom Outdoor waren afgelopen jaar de interactieve abri (via bluetooth), de geurabri, de stationsspreads met LCD-schermen en de Lightning Poster


---

Tot de Europese mediabelangen van Viacom Outdoor International behoren busreclame, trein- en stationsreclame, abri's en billboards. In Nederland is Viacom Outdoor B.V. de grootste aanbieder van buitenreclame en stadsmeubilair. Het aanbod bestaat onder andere uit abri's, europanels, billboards en reclamevlakken op de NS stations. Daarnaast verzorgt Viacom Outdoor B.V. bus- en tramreclame door heel Nederland. In Noord-Amerika is Viacom Outdoor marktleider op het gebied van buitenreclame met nummer één posities in de Verenigde Staten van Amerika, Canada en Mexico.

Viacom Outdoor maakt onderdeel uit van het Amerikaanse beursgenoteerde mediaconcern Viacom Inc. waartoe tevens mediabedrijven als CBS, Paramount Pictures en MTV behoren.

Fotografie van de Spectacular is rechtenvrij beschikbaar via Fotonet en de digitale beeldbank van het ANP.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GCI Holland:
020-6768666
Corien Niezing cniezing@gci.nl of Pieter Valk pvalk@gci.nl

Voor meer informatie over Viacom Outdoor verwijzen wij u naar onze website: www.viacom-outdoor.nl