Omzien in geluk: Falco Zandstra analyseert de Spelen

Quasar

PERSBERICHT

Iedereen welkom in Amsterdams Visie Theater!

Amsterdam : Tijdens een feestelijke bijeenkomst die gratis toegankelijk is wordt zaterdag 18 februari de topsporter Falco Zandstra verwacht in het Visie Theater van Hypotheek Visie. Zandstra zal daar zijn analyse geven op de schaatswedstrijden in Turijn. Hypotheek Visie heeft haar theater omgedoopt in Torino Theater!

Falko Zandstra is een voormalig Nederlands topschaatser. Vanwege zijn dunne benen werd hij ook wel de Gespierde Spijker genoemd. Zandstra gold als een natuurtalent, dat al op jonge leeftijd 'piekte'. In 1990 en 1991 werd hij wereldkampioen bij de junioren. In 1991 won hij met een wereldrecord op de kleine vierkamp. In zijn internationale debuutjaar 1992 werd hij direct Europees kampioen en tweede op het wereldkampioenschap, na Roberto Sighel. Ook won hij dat jaar de wereldbeker op de 1.500 meter en Olympisch zilver op de vijf kilometer. Een jaar later, in 1993, werd Zandstra wereldkampioen schaatsen in Hamar, Noorwegen. Dat jaar werd hij ook wederom Europees kampioen. In de periode 1992/1993 was Zandstra voor veel jonge meisjes een idool. Interviews en posters verschenen onder meer in de Tina. Rond die tijd verscheen hij tevens, samen met enkele andere schaatsers, onder wie Sandra Voetelink, in een reclamefilmpje van Bolletje.

Hypotheek Visie organiseert in het eigen Amsterdamse Visie Theater aan de Vijzelstraat bijeenkomsten met als thema Je woont toch om te leven. Door publiek mee te voeren in de wereld van Hypotheek Visie wil de organisatie op een vernieuwende manier inhoud geven aan een nieuwe vorm van bedrijfscommunicatie. Deze nieuwe vorm past in het gedachtegoed over een nieuwe economische structuur (4e economische golf) en belevingscommunicatie zoals dat dient te worden uitgevoerd, mits de uitgangspunten berusten op authenticiteit. Hypotheek Visie is de eerste organisatie in Nederland die daadwerkelijk vernieuwing op deze manier toepast.

Door in te schrijven via één van de ruim zeventig vestigingen in Nederland, is het Visie Theater voor iedereen toegankelijk vanaf zaterdag 18 februari om 16.00, en de erwtensoep met worst staan klaar voor wie er zin heeft in een prettig dagje Hypotheek Visie Amsterdam!