Ingezonden persbericht

Grootste Singles Party vindt plaats in Den Haag

DEN HAAG, 20051230 -- Op 18 februari 2006 organiseert datingsite Haveadate.nl een spetterende Singles Party in de bekende discotheek Asta, de voormalig bioscoop, te Den Haag. Meer dan 2000 leuke singles op 1 locatie. Er is gekozen voor Den Haag omdat er in Zuid-Holland nog niet eerder Singles feesten op zo'n grote schaal zijn georganiseerd. Haveadate.nl heeft momenteel meer dan 650.000 leden. Asta opent alle drie de zalen met ieder zijn eigen thema.


Zaal 1 de Discotheek
Hier gebeurt het allemaal, de DJ draait een mix van Dance Classics, Top 40 hits en Hollandse meezingers. Via je mobiel kun je leuke sms-jes versturen aan mensen die je net ontmoet hebt. Je kunt ze terugzien op het mega grote scherm in de zaal. Maar het gaat vooral om lekker dansen en singles ontmoeten.

Zaal 2 de Speeddate Lounge
De ideale ontmoetingsplaats om gezellig met elkaar te kletsen. In een sfeervolle en romantische ambiance. En ieder uur is er de mogelijkheid om te Speeddaten onder leiding van onze "Matchdames". Je kunt jezelf opgeven en in één uur 15 gesprekjes voeren met single mannen en vrouwen. Tevens cursus flirten door Powerhouse Secrets.

Zaal 3 de Knuffelbios (de darkroom)
In deze bioscoopzaal kun je de hele avond in en uit lopen terwijl er romantische films worden vertoond. Gezellig samen knuffelen in de bioscoopstoelen en ondertussen kijken naar de film. In de bioscoop kun je drankjes en popcorn bestellen.

Meeting Point: wil je afspreken met iemand die je nog niet eerder ontmoet hebt, spreek dan af bij de Meeting Point. Dit is in de lobby van Asta en te vinden op de 1e etage.

Rent A Bob is aanwezig om bezoekers na afloop op een veilige manier naar huis te brengen.

De Singles Party op 18 februari start om 21.00 uur en duurt tot 04.00 uur. Asta is gevestigd aan het Spui 27 in Den Haag.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via Ticketservice, Reserveringslijn 0900-3001250, Postkantoren, GWK, VVV en bij alle Free Record Shops.




Ingezonden persbericht