Gemeente Tilburg

Datum
14 februari 2006

Pimp up the Campus!

Uitnodiging bijeenkomst zaterdag 18 februari 13.00 uur

Onder het motto ´Pimp up the Campus´ worden bankjes en picknicktafels geplaatst op de campus Stappegoor. Zaterdag 18 februari om 13 uur vindt de feestelijke oplevering van deze bankjes plaats op de campus Stappegoor. Wethouder Hamming zal om 13.00 uur de eerste bank vanuit grote hoogte op zijn bestemming zetten. WonenBrebrug zorgt hierna voor wat warmte: voor alle aanwezigen zijn er oorwarmers en een kom warme erwtensoep. U bent van harte welkom.

Tijdens de 1 mei viering afgelopen jaar stelde Karin Bruers voor om de stad te voorzien van wel 1000 extra zitbanken. 1000 extra banken tegen de sociale verkilling en voor ontmoeting in Tilburg. Verrijk je wijk! maakt het mogelijk om financiering te krijgen voor alle activiteiten die de buurt socialer en leefbaarder maakt. Zo ook het aanvragen van zitbankjes in de buurt. Ondertussen zijn via Verrijk je wijk! 100 bankjes aangevraagd die de komende weken worden geplaatst.

Eén van de eerste bankjes die worden geplaatst is een gemetseld bankje op de campus Stappegoor, mede mogelijk gemaakt door het ROC Midden-Brabant. Naast dit bankje komen er op de campus ook vier picknicktafels, gefinancierd door Kamerpunt van WonenBreburg onder het motto ´Pimp up the Campus!´. Kamerpunt van WonenBreburg is hét centrale punt voor STudenten in Tilburg.

We hopen dat het initiatief van het ROC Midden-Brabant en Kamerpunt van WonenBreburg om een bankje en picknicktafels aan te vragen en zo de ontmoeting in uw buurt mogelijk te maken door veel Tilburgers wordt gevolgd. En dat er na deze bankjes nog enkele honderden zullen volgen in de gemeente Tilburg.

Meer informatie?

Hebt u naar aanleiding van deze bewonersbrief nog vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met de projectleider van de gemeente, mevrouw Saskia Bodelier via telefoon 013- 542 87 61 of email saskia.bodelier@tilburg.nl.

Voor meer informatie over de soorten bankjes en de wijze van aanvragen zie www.verrijkjewijk.nl


-----------------------


---- --