Vendex KBB NV

PERSBERICHT

Met Dixons naar exclusief verjaardagsconcert van Anouk

's-Hertogenbosch, 17 februari 2006

Rockdiva Anouk is zaterdag 8 april jarig. Zij viert dat diezelfde avond met een exclusief concert voor klanten van Dixons in de Amsterdamse Melkweg. Het wordt een uniek en intiem feestje, waar slechts plaats is voor duizend fans.

Toegangskaarten zijn niet te koop, maar worden alleen weggegeven bij Dixons. Bij aanschaf van een Vodafone-abonnement plus een Sony Ericsson telefoon naar keuze ontvangt elke koper 2 toegangsbewijzen voor het concert. Als bijzonder extraatje krijgt de klant ook nog eens een Anouk take one video diary DVD, met unieke backstage beelden, cadeau. Een écht collectors item!

De actie van Dixons begint zaterdag 18 februari. En uiteraard geldt voor deze actie Don't miss it, want het aantal te vergeven plaatsen voor het feestje van Anouk is beperkt.
Anouk & Dixons
De samenwerking tussen Anouk en Dixons, Vodafone en Sony Ericsson is bijzonder. De drie bedrijven hebben onder meer samen gezorgd voor extra promotie van de vier concerten die Anouk in december in een stampvol en wildenthousiast Ahoy heeft gehouden.

Over Dixons
Dixons is een van de grootste aanbieders van populaire vrijetijdselektronica in Nederland. De winkelformule is marktleider op het gebied van digitale fotografie, MP3 en navigatie en is een belangrijk verkoopkanaal van PC's, notebooks en mobiele telecommunicatie. Eind 2005 jaar is Dixons nog uitgeroepen tot 'Telecom- winkel van het jaar' in de categorie elektronicawinkels. Dixons heeft 149 filialen, waarvan 144 in Nederland en 5 in België. De populaire internetwinkel www.dixons.nl trekt circa 40.000 bezoekers per dag. Dixons is onderdeel van het detailhandelsconcern Vendex KBB.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Johan Lesterhuis (CEO), tel: 073 ­ 64 60 707


---- --