Digitale Gemeente Houten

CDA wil meer buurthuizen in Houten

zaterdag 18 februari 2006 - Bron: CDA - Houten

Op donderdag 16 februari organiseerde het CDA een werkbezoek aan buurthuis De Vuurtoren in Houten-Zuid. Dit werkbezoek had plaats in het kader van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Lijsttrekker Ton Strien gaf tijdens het werkbezoek aan dat hij bijzonder tevreden is met de formule van De Vuurtoren: Gelet op het succes van deze formule moeten we niet wachten met de eerste evaluatie tot 2007. Het CDA wil nog dit jaar een beslissing nemen over vervolg. De Vuurtoren is naar onze mening een succes. Het is laagdrempelig en de betrokkenheid van mensen uit de buurt is groot. Wat het CDA betreft moeten er meer van deze buurthuizen komen in andere wijken van Houten!

Aan het werkbezoek nam vrijwel de hele top van de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen deel. De CDA-delegatie kreeg een tweetal presentaties. Een daarvan werd verzorgd door de Stichting Samenwerkende Peuterspeelzaken Houten. De tweede presentatie werd verzorgd door de Stichting Welzijns Ontwikkeling Houten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).