Ingezonden persbericht

Grootste singles party vanavond in den haag

2000 vrijgezellen dansen, flirten en daten

DEN HAAG, 20060218 -- Vanavond is het dan zover, het grootste vrijgezellen feest ooit in Zuid-Holland, de ASTA Singles Party. Zo'n 2000 singles zullen dansen, flirten en daten. De party is bedoeld voor singles uit heel Nederland maar vooral de regio Den Haag. Naast vrijgezellen in de leeftijd van 18 tot 40 jaar zijn ook stelletjes van harte welkom om de sfeer van de avond te proeven. Asta opent alle zalen met ieder zijn eigen thema.


Het programma ziet er als volgt uit;

Zaal 1 de Discotheek, hier gebeurt het allemaal, de DJ draait een mix van Dance Classics, Top 40 hits en Hollandse meezingers. Via je mobiel kun je sms-jes versturen aan mensen die je net ontmoet hebt en ze meteen terugzien op het megagrote scherm in de zaal. Maar het gaat natuurlijk vooral om lekker dansen en singles ontmoeten.

Zaal 2 De Lounge, de ideale ontmoetingsplaats om gezellig met elkaar te kletsen, in een sfeervolle en romantische ambiance. Om 22.00 en 24.00 uur kun je de fijne kneepjes van het verleidingsvak leren: Powerhouse Secrets introduceert jullie in De Game. Het spel dat iedere single moet kennen. We beginnen met een vermakelijke inleiding om er lekker in te komen, waarna we het "veld" ingaan voor spannende ontmoetingen met andere singles. En dat alles onder begeleiding van de mannen van PowerHouse Secrets, voor de allernieuwste tips op het gebied van dating & mating. Hoe? Daar kom je vanzelf achter. Maar dat het vernieuwend en spannend zal worden, dat is wel zeker. Dit mag je niet missen.

"The Hague Online" Area, dit is het Meeting Point voor alle Expats in Nederland. Hier wordt uitsluitend Engels gesproken en elk uur is er International Speeddating, i.s.m. Expats website "The Hague Online". (www.thehagueonline.com)

Zaal 3 de Knuffelbios (de darkroom), in deze bioscoopzaal kun je de hele avond in en uit lopen terwijl er romantische films worden vertoond. Gezellig samen knuffelen in de bioscoopstoelen en ondertussen kijken naar de film. In de bioscoop kun je drankjes en popcorn bestellen.

Wil je afspreken met iemand die je nog niet eerder ontmoet hebt, spreek dan af bij het Meeting Point. Dit is in de lobby van ASTA Theater op de 1e etage. Een veilig thuiskomen is ook een onderdeel van Dansen, Flirten en Daten. Rent A Bob zorgt dat iedereen die een slokje te veel op heeft naar huis wordt gebracht. Vergoeding is afhankelijk van de afstand welke wordt afgelegd.

Kaarten zijn voor 17,50 euro aan de deur van Asta te koop. Het feest op 18 februari begint om 21.00 uur en duurt tot 04.00 uur. Asta is gevestigd aan het Spui 27 Den Haag.

Meer informatie:
internet: www.asta.nl
e-mail: info@asta.nl




Ingezonden persbericht