Ingezonden persbericht



Op Pad neemt deel aan Fiets en Wandelbeurs in de RAI

Op Pad, het grootste Nederlandse buitensportblad, zal in 2006 deelnemen aan de Fiets en Wandelbeurs op zaterdag 18 en zondag 19 februari in de Amsterdam RAI.
Op Pad zal zelf in 2006 géén evenement (mede) organiseren.

Dit besluit heeft Op Pad schriftelijk medegedeeld aan alle standhouders van de voormalige Op Pad Beurs

Op Pad zal op de Fiets en Wandelbeurs niet alleen aanwezig zijn als standhouder, maak ook participeren in het programma van lezingen en workshops.

De organisatoren van de Fiets en Wandelbeurs zijn uiterst verheugd over de stap van Op Pad. " Het buitensportblad Op Pad heeft een op de Nederlandse markt ongeëvenaarde, inhoudelijke kwaliteit en uitstraling. Dit is een waardevolle aanvulling van onze beurs. Een evenement waarbij het beleven van de vele facetten van het wandelen en het fietsen in een aangename omgeving centraal staat. Dit alles met een persoonlijke benadering," aldus de organisatie van de Fiets en Wandelbeurs.
Naast Op Pad zal ook het blad Toeractief, eveneens een uitgave van ANWB Media, als standhouder deelnemen aan de Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam RAI.

De organisatie van de Fiets en Wandelbeurs is in handen van Holcus. In januari van dit jaar haalde Holcus met succes de Fietsvakantiebeurs terug naar Amsterdam. Nieuw was de combinatie met wandelen. Deze combinatie van fietsen en wandelen wordt nu duurzaam samengevoegd onder de naam Fiets en Wandelbeurs.

De Fiets en Wandelbeurs vindt plaats in de hallen 9 en 10 van de RAI. In de aansluitende zalen en lounges van het RAI-Congrescentrum is het uitgebreide inhoudelijke programma met lezingen, workshops, 'fietsers informeren fietsers' en 'wandelaars informeren wandelaars'.

Noot voor de redactie,