Ingezonden persbericht


Harmonie Sub Umbra Meerveldhoven organiseert op 18 en 19 februari a.s. het traditionele Groot Veldhovense Promconcert.

Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een nieuwe, verfrissende impuls. Zij geeft jong Veldhovens talent een kans om voor groot publiek, begeleid door een uitstekend orkest, in een professionele omgeving op te treden.
En Veldhoven heeft talent, dat is gebleken tijdens een auditie, die afgelopen zomer geweest is. Nanda Philipse, zingt verschillende stijlen, maar heeft vooral geimponeerd met een Iers lied, een beetje zoals Enya.
Anne & Rolf, een zeer jeugdig duo, waarbij Anne zingt in de trant van Anouk, maar met een duidelijke eigen inbreng en terecht vol zelfvertrouwen. "Wij willen over vier of vijf jaar in Ahoy staan". Rolf speelt daarbij gitaar alsof hij nooit anders gedaan heeft.
Ook Hedwig van Leuven hoort bij de jeugd, maar heeft al behoorlijk wat ervaring, o.a. in de Veldhovense Revue, bij het junior songfestival, een eerste plaats bij het "Kinderen Voor Kinderen" songfestival. Kortom 'moet je horen'. Verder een paar erkende Promconcertsolisten, Josanne Toussaint en Mark Peeters, waarvan de laatste ook dit jaar de presentatie zal verzorgen.
Uiteraard zal ook het groot orkest van Harmonie Sub Umbra zich in een aantal stukken laten horen, en ook de jeugdleden van de harmonie verlenen hun muzikale medewerking. Kortom voor iedereen is er wel iets speciaals en het geheel wordt weer een spetterende muzikaal feest.

Verkrijgbaar via e-mail: een klein formaat poster
gegevens: zaterdag 18 februari, 20:15
zondag 19 februari 14:30
de kaarten kosten 12 EUR en zijn verkrijgbaar bij
Theater de Schalm, Stomerette van Raak (in het Citycentrum) en bij Gert Verhagen (040 2538174)

houdoe en bedankt voor de aandacht,
Kees Dirkx
PR, Website en muziekcommissie
Harmonie Sub Umbra, Meerveldhoven

site: http://www.subumbra.nl/
mail: subumbra@xs4all.nl
tel: 040 2953 745