Ingezonden persbericht


Vlooienmarkt te Haarlem

REGIO -Op zondag 19 februari a.s. is er van 10.00 - 17.00 uur Van Aerle's Vlooienmarkt in de Kennemer Sporthal bij de IJsbaan te Haarlem. Ruim 350 standhouders bieden de meest uiteenlopende tweede hands spullen aan.

Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het in de Kennemerhal aantreffen: antiek, curiosa, aardewerk, speelgoed, poppen, kleding, leuke hebbedingentjes, boeken, Verkadealbums, enz.

Er worden vele duizenden bezoekers verwacht, die gezellig komen snuffelen en zich vermaken op de deze populaire, gevarieerde en leuke vlooienmarkt. Hier ligt voor u de kans om in het bezit te komen van net dat ene speciale hebbedingetje uit Grootmoeders tijd, dat zeldzame boek of een verzamelstuk, waar naar u al zo lang naar op zoek was. Er is voor iedere portemonnee wel iets te vinden.

In de loop der tijd is deze markt uitgegroeid tot een van de populairste vlooienmarkten in Noord Holland met zeer veel tevreden deelnemers en bezoekers. Beslist een aanrader om de zondag dit leuke evenement te bezoeken en te komen snuffelen.

Neem eventueel iets overtolligs mee, want er zijn standhouders die van omruilen houden......…! Zondag 19 februari 2006 van 10.00 tot 17.00 uur Van Aerle Vlooienmarkt in het Kennemer Sportcenter aan de IJsbaanlaan 4 A ( Randweg ) te Haarlem. De toegang bedraagt voor volwassenen Euro 3,00. Kinderen onder geleide t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis.

Info: Org.buro Van Aerle, tel.: 0492 - 525483 of 06 53848622 info@uitgaanskrant.nl Zie ook : www.vlooienmarkten.nl

Desgewenst kan meer/ ander fotomateriaal aangereikt worden door Van Aerle of Anton Siedsma
Hoofddorp
023-5614727