Ingezonden persbericht


persbericht
kunst en cultuur / media

Uitgebreid vraaggesprek met thÉ lau op kink fm

Hilversum, 16 februari 2006.

Thé Lau - schrijver, zanger, ex-voorman van The Scene - is zondag 19 februari te gast in Oeverloos, de wekelijkse talkshow van Kink FM. Presentator Leon Verdonschot zal Lau twee uur lang interviewen. Het interview wordt afgewisseld met muziek uit Lau's platenkast.

Van Thé Lau verscheen deze week zowel het nieuwe album Tempel der Liefde als zijn nieuwe boek In de Dakgoot, vol 'muziekverhalen in mono en zwart-wit'. In Oeverloos zal hij uitgebreid vertellen over zowel het album als het boek. Ook Lau's ongezouten politieke stellingsnames zullen ter sprake komen.

In Oeverloos ontvangt Nieuwe Revu-verslaggever Leon Verdonschot, de meest recente winnaar van de Pop Pers Prijs, wekelijks een gast uit de popmuziek, politiek, literatuur of het cabaret. Dichters Daniël Dee en Rick de Leeuw dragen iedere uitzending een gedicht voor, het schrijverstalent van Spunk verzorgt een column. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de Kink FM-studio in Hilversum, van 12 tot 14 uur.

Kink FM zendt 24 uur per dag alternatieve popmuziek uit. De zender is in heel Nederland via de kabel, internet en satelliet (digitaal) te beluisteren. Check http://www.kinkfm.com voor kabelfrequenties of bel 0900-3001900.