AEGON

Barbara de Loor hoofdrol in nieuwe commercial AEGON

Vanaf zondag 19 februari is een nieuwe commercial van AEGON op TV. In deze commercial staat De Wil van Barbara de Loor centraal. Deze commercial is de opvolger van die met De Wil van Rintje Ritsma.

De commercial met Barbara de Loor wordt voor het eerst uitgezonden op de dag dat zij de 1000 meter tijdens de Olympische Spelen in Turijn schaatst.
AEGON heeft toestemming gekregen van NOC*NSF om de commercials met Rintje Ritsma en Barbara de Loor uit te zenden tijdens de Olympische Spelen. Normaal gesproken is het gebruik van Olympische sporters tijdens de Spelen voorbehouden aan de partners van NOC*NSF en daartoe behoort AEGON niet.

De commercial met Barbara de Loor is de tweede in de nieuwe thematische campagne van AEGON waarin De Wil van eigenzinnige, wilskrachtige mensen centraal staat. Vanuit de filosofie dat iedereen iets heeft dat hij of zij echt graag wil, zegt AEGON dat âhet kanâ. AEGON begrijpt dit en helpt daarbij. Met passende financiële oplossingen. Zodat mensen zich kunnen concentreren op de dingen die ze het liefste willen.

In de film vertelt Barbara de Loor hoe tegenslagen haar sterker hebben gemaakt. Ze vertelt hoe ze heeft moeten leren om zich te concentreren op het schaatsen. Hoe ze in het leven staat en waar haar onvoorwaardelijke liefde voor het schaatsen vandaan komt. AEGON heeft haar vanaf het begin van haar carriëre altijd gesteund en begrijpt haar wil om haar eigen weg te gaan.

Zowel in de commercial met Rintje Ritsma als in de nieuwe commercial met Barbara de Loor staat impliciet hun levensloop centraal. Vanaf 1 maart wordt dit ook duidelijker doordat er aan beide commercials een âtwinspotâ wordt toegevoegd waarbij de AEGON LevensloopRekening als financiële oplossing wordt gepresenteerd.

Credits

Client: AEGON
Bureau: &KoenseSeverein
Creatie: Rob Severein
TV producer: Françoise Tanis
Productiemaatschappij: Outcast Pictures
Regie: Erik Lieshout
Producer: Jony van Hees
DOP en Special Effects: Reinier van Brummelen Account: Helga Voogd, Barbara Kok Verantwoordelijk bij AEGON: Jan Driessen, Fred Stapel, Esther Oostrom Geluid: Arno Hagers
Muziek: Soundscape
Geluidsstudio: Studio Alfred Klaassen / Jacco Lenstra Sportmarketing en advies: House of Sports

17-02-2006