Regionale première Antje Monteiro in Sesamstraat Live

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

REGIONALE PREMIERE ANTJE MONTEIRO IN SESAMSTRAAT LIVE
Theatershow drie weken te zien in het Beatrix Theater te Utrecht

Zondagmorgen beleeft Antje Monteiro in de theatershow Iedereen maakt muziek in Sesamstraat haar regionale première in het Beatrix Theater in Utrecht. Deze muzikale en knotsgekke theatershow is in het kader van het 30-jarig televisiejubileum van Sesamstraat tijdens de voorjaarsvakantievakantie in Utrecht te zien. Antje Monteiro, afkomstig uit Utrecht, wisselt de hoofdrol van muzieklerares af met Irene Moors. Samen met de bewoners van de beroemde straat maakt ze er een knotsgek jubileumfeest van. De theatershow is geschikt voor kinderen van 2 t/m 82 jaar oud en is tot en met 5 maart gemiddeld drie keer per dag te zien.

Antje Monteiro speelde onder andere de hoofdrol in de musical Aida en presenteert het televisieprogramma Het gevoel van..... Voor het eerst is Antje nu in een familieproductie te zien. Iedereen maakt muziek in Sesamstraat is een interactieve en educatieve familievoorstelling waarin jong en oud de kans krijgen om de populaire bewoners van Sesamstraat te ontmoeten en er samen een muzikaal feest van te maken.

Nederlands gesproken
De voorstelling is geheel Nederlands gesproken door de originele stemmen van de populaire televisievrienden zoals o.a. Bert en Ernie, Koekiemonster, Elmo en Grover. Deze beroemde bewoners van Sesamstraat ontvangen vol verwachting hun nieuwe muzieklerares. Helaas komt de vrachtwagen met de muziekinstrumenten nooit aan. De bewoners leren hoe ze ook muziek kunnen maken zonder de instrumenten.

Tourschema
De theatershow Iedereen maakt muziek in Sesamstraat was tijdens de kerstvakantie al eerder in Rotterdam, Breda, Groningen en Amsterdam te zien. Van 18 februari t/m 5 maart 2006 is de voorstelling te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. De theatershow van Sesamstraat wordt geproduceerd door VEE Corporation Production.Voor meer informatie en reserveringen: TopTicketLine 0900-300 5000 (45 cpm) / www.sesamstraatlive.nl en www.topticketline.nl.


Noot voor de redactie/