Ingezonden persbericht

Uplink over geloofsvertrouwen in Zoetermeer

Op wie vertrouw jij? Is er iemand die jij blindelings kan en wil vertrouwen

ZOETERMEER, 20060214 -- A.s. zondag, 19 februari zal het bij Uplink gaan over geloofsvertrouwen. Zo lezen we in de bijbel dat Petrus midden op zee uit een boot stapte en liep over water, omdat hij volledig vertrouwde op Jezus. Dat lijkt in eerste instantie wellicht niet erg slim, (wie stapt er nu midden op zee uit een boot?) maar als we het aandurven God te vertrouwen, we can Walk on Water... Misschien dat je hier nogal sceptisch tegen aan kijkt, maar Jan den Ouden zal ons zondag laten zien, dat als we in Jezus echt vertrouwen, er niks onmogelijk is.


UPlink is er elke maand in Zoetermeer voor jongeren, die God willen ontmoeten op hun eigen manier, met veel eigentijdse muziek, sprekers, dans of op een andere manier. De avond begint om 20:00 uur en vindt plaats in het Oranje Nassau College aan de Parkdreef 262 in Zoetermeer en...de toegang is gratis. Wees van harte welkom! Meer informatie is te vinden op de website www.uplink.nu. Kom vooral langs en neem bijvoorbeeld eens een kijkje op ons forum!

Over Jan den Ouden
Jan den Ouden is van bouwjaar '60, getrouwd en heeft vier kinderen in de leeftijd 15 tot 22 jaar. Na een moeilijke en roerige jeugd kwam hij op z'n zeventiende in aanraking met het geloof, wat zijn leven veranderde.
Hij is al vele jaren werkzaam voor Operatie Mobilisatie als internationaal spreker en reist hiervoor de hele wereld over en is daarnaast parttime betrokken bij de evangelische gemeente de Brandaris in Rotterdam. Hoewel hij zegt zeker geen geboren spreker te zijn, is dit ontstaan in de loop van de jaren en nu de hoofdmoot van wat hij doet. Zijn passies zijn:
* Mensen tot geloof zien komen.
* Gelovigen weer de wereld insturen.

Meer info over Jan den Ouden is te vinden op de Engelstalige site www.lifedirection.org.

Over Uplink
UPlink is een initiatief van jongeren uit aantal kerken in Zoetermeer. Eén keer in de maand worden er bijeenkomsten georganiseerd waarin God centraal staat.

De slogan van UPlink is: 'Log in, Meet God & Get connected' oftewel 'Log in': kom binnen in een eigentijdse jongerenbijeenkomst, 'Meet God': krijg de kans God te ontmoeten en Hem te leren kennen en 'Get Connected': sta open voor God en ga een relatie met Hem aan.

UPlink wil jongeren in de leeftijd van ongeveer 15 tot 25 jaar enthousiast maken. Hierbij richten zij zich in het bijzonder op jongeren die niet bekend zijn met de boodschap van God of nog geen levend geloof hebben in God. De samenkomsten hebben een laagdrempelig en voor jongeren aansprekend karakter. Daarbij staan de bijeenkomsten nadrukkelijk in het teken van een ontmoeting met God, zodat de jongeren die Hem nog niet kennen, de mogelijkheid krijgen de liefde van God te kunnen ervaren.

Om jongeren te helpen een levende relatie met God op te bouwen, is er de mogelijkheid om tijdens of na de samenkomst met iemand te praten of te bidden. Wanneer een jongere geïnteresseerd is geraakt in het christelijke geloof, zal hij/zij verder begeleid en doorverwezen worden naar allerlei initiatieven van christelijke kerken en organisaties.



Uplink