Socialistische Partij

SP Alkmaar :: Nieuws

Beter integreren voor een betere toekomst

19-02-2006 * Nummer 4 op de lijst van de SP staat Mohamed Ezhar. Mohamed is sociaal zeer actief, in Alkmaar vooral met integratie en jongeren en tegelijkertijd voert hij actie voor zijn geboortedorp in Marokko. Via de SP wil hij ook politiek zijn steentje gaan bijdragen.

Mohamed Ezhar Geb datum: 08-08-1964
29 jaar in Nederland waarvan 22 jaar in Alkmaar Werkzaam bij Corus, voorzitter St. MaJo
Tel.: 0651165111
e-mail: mo_ezhar@hotmail.com

7 maart 2006 is het zover. U kunt dan uw stem uitbrengen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik stel mij verkiesbaar namens SP Alkmaar. Waarom SP? De SP geeft mij de ruimte om mijn doelen te realiseren. Mijn doel is als bruggenbouwer te fungeren tussen allerlei bevolkingsgroeperingen in Alkmaar, en zo de integratie te bevorderen.Ik doe heel veel vrijwilligerswerk in alkmaar en omgeving. Dat moet u op gevallen zijn want wij zijn bezig met een bakkerijproject dat een paar keer in de krant heeft gestaan.Ik organiseer veel activiteiten voor jongeren in Alkmaar en omgeving zoals verschillende voetbaltoernooien, voorlichtingen en rondleidingen met de jongeren om ze bewust te maken van wat ze te wachten staat in de maatschappij.
SP zal ervoor pleiten om betere scholing, meer stageplaatsen en meer werkgelegenheid voor jongeren, ongeacht afkomst en religie. In de maatschappij hebben we elkaar nodig om geen groepering te vormen. De SP streeft er naar om voor alle Alkmaarders, ongeacht religie, leeftijd, afkomst, inkomen of geslacht, een leefbare stad te creëren voor iedereen.