Politie Gelderland-Zuid

Gebroken neus na onbedoelde betrokkenheid bij ruzie

KERKDRIEL, 19-02-2006 o Een 45-jarige man uit Kerkdriel liep in de nacht van zaterdag op zondag een eetgelegenheid aan de Kerkstraat uit, toen hij geconfronteerd werd met drie mannen die ruzie hadden. Eén van de mannen pakte hem plotseling hardhandig beet, waardoor zijn ketting kapot ging.

Dat pikte de 45-jarige niet en eiste een vergoeding voor een reparatie. Dat weigerde de man die hem vastgegrepen had en opeens kreeg de 45-jarige allemaal klappen, ook van de twee anderen. Hij liep hierbij een gebroken neus op en ander letsel aan zijn gezicht. Zijn gezicht zat onder het bloed en zijn shirt was kapot getrokken.

De politie kwam en de man deed aangifte en kon aan de politie melden waar de mannen wonen. Inmiddels hadden agenten al een identiteitsbewijs gevonden op de plek van de vechtpartij, vermoedelijk van een van de daders. De agenten gingen naar het opgegeven adres en troffen daar inderdaad de eigenaar van de identiteitskaart. Ook de andere mannen waren daar. Ze zijn alledrie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Het gaat om twee mannen van 23 jaar en een 28-jarige.

De 45-jarige is voor behandeling naar het ziekenhuis in Den Bosch gegaan.
(07)