Politie Gelderland-Zuid

Vrouw beledigt politie na ruzie met moeder

Nijmegen, 19-02-2006 o De politie ging zondagmiddag op weg naar een woning in de wijk Grootstal omdat er daar een ruzie zou zijn tussen en moeder en haar dochter.

Daar aangekomen verklaarde de moeder dat ze haar 19-jarige dochter had verzocht weg te gaan omdat die haar beledigd had. Dat weigerde de dochter. Omdat zij niet ingeschreven stond op het adres van de moeder, adviseerde de agenten haar om weg te gaan. Dat weigerde de vrouw en pas toen de agenten aangaven dat ze anders aangehouden zou worden, verliet zij de woning.

Maar even later zagen de agenten haar toch weer terug gaan. Weer legden ze haar uit dat dat niet de bedoeling was. Omdat de vrouw dan geen onderdak zou hebben, besloten de agenten de vrouw mee te nemen naar het politiebureau om daar een oplossing te zoeken. Dat wilde de vrouw wel, maar wilde voor de rit naar het bureau niet haar tas afgeven bij de agenten. Hierop stapte ze weer uit en schold de agenten uit. Toen is ze aangehouden en mocht ze alsnog mee naar het politiebureau.
(07)