Politie Zeeland


---


W-0807-2006. Brandende scooter
Om 2.20 uur zondag trof de politie Zeeland op het Jaagpad in Vlissingen een brandende scooter aan.
Rondom de bromfiets zijn diverse stukken gereedschap aangetroffen en 10 meter verderop lag een brandstoftank. Er bevonden zich geen personen in de nabijheid van de brandende vondst.

W-0808-2006. Vernieling auto
Van zaterdag op zondag, tussen 23.00 uur en 13.30 uur is er een auto vernield in de Gerbrandijlaan in Middelburg.
Een personenauto is over de de gehele linkerzijde bekrast. 9 auto's in dezelfde straat bleken eveneens te zijn bekrast.

O-809-2006. Man aangehouden
In Renesse is zondag op de Hogezoom om 2.00 uur een man aangehouden op verdenking van mishandeling.
De 19-jarige aangehouden man uit Rotterdam had zo'n kwartier eerder een 22-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland in het gezicht gestompt in een horecagelegenheid. De 22-jarige hield er een gebroken tand en een bult aan over. Waarom de man uit Rotterdam ging slaan is nog onbekend.

W-810-2006. Man mishandeld
In Vlissingen is in de Hercules Segherslaan zaterdag tussen 23.10 uur en 23.20 uur een 45-jarige man uit Vlissingen mishandeld door drie mannen bij het verlaten van een horecagelegenheid.
De man verliet rond 23.10 uur een horecagelegenheid in de Hercules Segherslaan en werd op zijn rug gesprongen. Eenmaal tegen de grond gewerkt werd hij vastgehouden en zodanig mishandeld dat de 45-jarige een armbreuk, hoofdletsel en knieletsel opliep. Hij moest naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De drie mannen hadden eerder op die avond dezelfde horecagelegenheid bezocht.

Z-811-2006. Rijbewijs ingevorderd
Van een 42-jarige man is zondag om 6.21 uur het rijbewijs ingevorderd in Koosterzande.
De man uit de gemeente Hulst was eerder, om 5.02 uur, tegen een geparkeerde auto in de Cloosterstraat in Kloosterzande gereden, had zijn auto laten staan en was vertrokken. Bij aanhouding en een blaastest bleek dat de man bijna 5x de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.

W-812-2006. Kliko's in brand
In Vlissingen werden enkele bewoners van de Anjelierenlaan wakker van een knal en rookgeur.
Er bleken enkele kliko's in een portiek in brand te staan. Eerst zijn door de politie met een brandblusser de vlammen gedoofd. Toen de resten bleven nasmeulen heeft de brandweer alles nageblust. De brand is ontstaan door een spuitbus sie ontploft was door de warmte in een van de klikobakken.

---- --