Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

Nadere informatie: Bureau Communicatie Alice von Piekartz 055- 54486052

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

18 februari 2006

Zutphen- Twee mannen aangehouden wegens belediging

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 25 en een 26 jarige man uit Bathmen aangehouden wegens het beledigen van een politieambtenaar in functie. Beide mannen kregen hiervoor een boete.

/////Einde berichten////

---- --

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

Nadere informatie: Bureau Communicatie Alice von Piekartz, 055- 54486052

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

19 februari 2006

Almen- Dodelijk verkeersongeval

Zaterdagmiddag rond 12.00 uur is een 36 jarige vrouw uit Nijmegen om het leven gekomen. De vrouw reed met haar auto over de Almenseweg komende uit de richting Almen in de richting van Eefde. Ter hoogte van de Stopsdijk is de vrouw door onbekende oorzaak aan de andere kant van de weg tegen een boom aangereden. De vrouw was ten gevolge van het ongeval op slag dood.

Zutphen- Diefstal uit een woning

De politie onderzoek een woninginbraak die heeft plaatsgevonden op zaterdag tussen 15.00 uur en 19.15 uur aan de Henriette Polaklaan. De daders zijn vermoedelijk door een slaapkamerraam het huis binnen gegaan. De daders hebben sieraden uit de woning meegenomen. Eventuele getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Zutphen- Man aangehouden wegens mishandeling

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.20 uur aan de Ijsselkade een 20 jarige man uit Lochem aangehouden. De man wordt ervan verdacht een 19 jarige jongen uit Eindhoven in het gezicht geslagen te hebben. De politie stelt een onderzoek in.

///Einde berichten////

---- --