Ingezonden persbericht


Weerter reisbureaus steunen REIS NAAR CHINA.

"TICKETSPAARPOTTEN" voor Stephan Lukken.

Spontane medewerking van de reisbureaus brengt Stephan Lukken dichter bij zijn doel: " In 2007 uit de rolstoel". kijk ook op: www.stephanlukken.nl

In 1999 kwam Stephan Lukken na een auto ongeluk in de rolstoel terecht. Ondanks het feit dat hij gevoel in zijn benen heeft kan hij niet lopen. De Stichting Stephan Lukken probeert geld bij elkaar te krijgen voor de celtherapie-behandeling, in juni 2007 in Beijing - China. De verzekering vergoedt deze behandeling niet. Bij veel winkeliers in de binnenstad en snackbars staan al maandenlang collectebussen die constante bedragen opleveren.

De nu gestarte actie richt zich op mensen die op vakantie gaan en bij de reisbureaus een vakantie boeken. De bijdragen in de "ticketspaarpot" worden besteed aan vliegtickets naar China.

De totale kosten zijn begroot op 35.000, - euro. Dit zijn alle kosten van behandeling en begeleiding gedurende 4 à 5 weken in het ziekenhuis in Beijing. In de afgelopen maanden zijn bijna 10.000, - euro bij elkaar gebracht. Wij hopen met deze actie de vliegtickets bij elkaar te krijgen en rekenen op de goedgeefsheid van de vakantiegangers.

Met vriendelijke groeten,

Namens,

Bestuur Stichting Stephan Lukken

Secretariaat Stichting Stephan Lukken

zie ook onze website www.stephanlukken.nl