BullGuard stelt Heini Zachariassen aan als nieuwe CEO

Bullguard ltd

BullGuard stelt Heini Zachariassen aan als nieuwe CEO

KOPENHAGEN, Denemarken, February 20 /PRNewswire/ --
Na een bestuursvergadering bij BullGuard werd Chief Operating Officer Heini Zachariassen aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer van BullGuard. Zachariassen bekleedde de functie van COO bij BullGuard sinds oktober 2002, tijdens een periode van extreme groei wat betreft verkoop, partnerships en organisatie.

De vorige CEO, Morten Lund, medeoprichter van Skype, die het bedrijf in maart 2002 heeft opgericht samen met Theis Sondergaard, wordt voorzitter van de raad van beheer.

Lund zei over de aanstelling van Zachariassen:

"Heini Zachariassen heeft bewezen dat hij, naast een pakket sociale vaardigheden, de kracht en resistentie bezit waar een hedendaagse leider nood aan heeft. Hij heeft getoond dat hij het enorme succes van Bullguard de voorbije vier jaar verder zal kunnen uitbouwen. Tijdens deze periode heeft BullGuard elk jaar zijn opbrengst verdubbeld en werd het aantal personeelsleden uitgebreid van 3 naar 65. BullGuard heeft zich in Europa gevestigd als succesvol detailhandelsmerk en heeft een Mobile Division ontwikkeld waarvan het belangrijkste product, BullGuard Mobile Anti-virus in de komende 9 maanden een standaardinstallatie wordt voor meer dan een miljoen Windows Mobile powered devices. De aanstelling van Zachariassen als nieuwe CEO van BullGuard garandeert dat het succes van BullGuard in Europa zal worden herhaald op nieuwe markten en dat meer gebruikers zullen kunnen genieten van de mix van hoogwaardige veiligheidsapplicaties en de beste customer support die op de markt verkrijgbaar is."

Het bestuur van BullGuard omvat de belangrijkste investeerders en stakeholders van BullGuard, waaronder vertegenwoordigers van de durfkapitalisten Draper-Fischer-Jurvetson.

Over BullGuard

BullGuard is gespecialiseerd in veiligheidsoplossingen voor PC & mobiele apparatuur voor thuisgebruikers en kleine bedrijven, waarbij de nadruk wordt gelegd op technische uitmuntendheid, gebruiksgemak en klantenbijstand.

BullGuard heeft als doel eenvoudige, kosteneffectieve, geïntegreerde veiligheidsoplossingen te leveren die de gebruikers hoogwaardige bescherming bieden tegen virussen en indringers.

BullGuard is gebaseerd in Kopenhagen, Denemarken en heeft afdelingen in Roemenië en het Verenigd Koninkrijk.

BullGuard Producten:


-BullGuard Internet Security

BullGuard Internet Security is het hoofdproduct van BullGuard en bestaat uit BullGuard Antivirus, BullGuard Firewall, BullGuard Spamfilter en BullGuard Backup in een pakket dat is aangepast voor kleine bedrijven en thuisgebruikers. Enkele klanten van BullGuard Internet Security zijn Evesham Technology, Media Markt en Computercity


-BullGuard Mobile Anti-virus

BullGuard Mobile Anti-virus omvat naast constante monitoring van het internetverkeer en virusscans op aanvraag, ook automatische over-the-air updates. BullGuard Mobile Anti-virus werd gelanceerd in maart 2005 en is verkrijgbaar als detailhandelproduct voor Windows Mobile platforms sinds juni 2005. Het is een standaardinstallatie voor apparaten die worden verkocht door marktleidende Europese operatoren waaronder Sonofon, Telefonica, ONE en apparaten die worden geconfigureerd door Dangaard Telecom, de grootste Europese distributeur van mobiele telefoons.

www.bullguard.com