Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 20 februari 2006

Driessen Auto Groep levert nieuwe Vacansoleil-vloot

Twee gerenommeerde bedrijven in Zuidoost Brabant hebben elkaar gevonden in een unieke vorm van samenwerking. Driessen Auto Groep wordt niet alleen huisleverancier voor het wagenpark van Vacansoleil; beide bedrijven gaan elkaar ook versterken in een variëteit aan marketingactiviteiten.

De bekende donkerblauwe Vacansoleil-auto's met de gele stickers zullen worden ondergebracht bij ALE Autolease te Eindhoven, onderdeel van Driessen Auto Groep. Na een enquête onder het personeel van Vacansoleil viel de keuze op de Chevrolet Matiz en de Citroën C3. Criteria waren vooral de lage lease kosten, veiligheid, brandstofverbruik en uitstraling.

De samenwerking op het gebied van marketing en promotie wordt zeer divers. Gedacht wordt niet alleen aan autoshows en events, maar ook aan alle andere vormen van cross-marketing, zoals mailings en spaaracties.

De Driessen Auto Groep behoort tot de Nederlandse top tien van grootste automotive concerns; 343 medewerkers vertegenwoordigen twaalf officiële dealerschappen. Te weten; Alfa Romeo, Cadillac, Chevrolet (het voormalige Daewoo), Chevrolet US-Cars, Citroën, Corvette, Honda, Hummer, Opel, Saab, Suzuki en Toyota. Driessen Autoschade maakt ook onderdeel uit van de groep.

Vacansoleil is marktleider in de Benelux en Denemarken op het gebied van luxe kampeervakanties, met ruim 300 campings in 16 Europese landen. Vacansoleil heeft verkoopkantoren in 8 landen, met de hoofdvestiging in Eindhoven. Er werken 130 medewerkers op full time basis, en in het zomerseizoen ruim 1000 op de campings.

EINDE BERICHT



Ingezonden persbericht