Gemeente Boekel


Verdeling bouwgrond Voskuilen in Venhorst; nog één kavel beschikbaar

In het bestemmingsplan Venhorst, zoals dat door de gemeenteraad in zijn vergadering van 13 oktober j.l. is vastgesteld, is een bouwmogelijkheid voor 8 woningen opgenomen in de wijk Voskuilen in Venhorst. Dit bestemmingsplan is ter goedkeuring toegezonden aan gedeputeerde Staten. De bestemmingsplanprocedure is dus nog niet afgerond. Om toch al duidelijkheid te bieden over de toewijzing van deze kavels is besloten nu reeds te starten met de verdeling ervan.

Het plan omvat 2 kavels voor een vrijstaande woning en 6 kavels voor een halfvrijstaande woning. Er is nog één kavel voor een halfvrijstaande woning beschikbaar. Voor de kavel moet u ingeschreven zijn op de lijst voor halfvrijstaande woningen. Zowel ingeschrevenen voor de kern Venhorst als voor de kern Boekel komen in aanmerking voor deze laatste kavel.

De beschikbare kavel (kavel 4) heeft een oppervlakte van ± 247 m². Voor deze kavel geldt een grondprijs van ¤ 179,00 per m² exclusief btw.

Voor informatie over de bouwvoorschriften kunt u zich wenden tot de afdeling Bouwen en Wonen. Voor informatie over de procedure van toewijzing kunt u zich wenden tot mevrouw M. Leenders-van Schijndel of de heer A. van der Vleuten. Wanneer u staat ingeschreven voor bouwgrond voor halfvrijstaande woningen (voor de kom Venhorst of voor de kern Boekel) en belangstelling heeft voor de aangeboden kavel, dan kunt u zich tot 16 maart aanstaande schriftelijk melden bij het college van burgemeester en wethouders van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH Boekel onder vermelding van "inschrijving kavel Voskuilen".