TNT Group

Persbericht

TNT trekt zich terug van beurzen in Londen en Frankfurt

20 February 2006 - Amsterdam, TNT N.V. (TNT, TP), de wereldwijde aanbieder van post, express en logistieke diensten, heeft vandaag aankondigd voornemens te zijn de notering aan de beurzen van Londen en Frankfurt te discontinueren. De kosten van deze noteringen worden niet gerechtvaardigd door de lage handelsvolumes in aandelen TNT op beide beurzen.

Naar verwachting zal de intrekking van de notering ten aanzien van Londen op of rond 21 maart 2006 en ten aanzien van Frankfurt voor eind mei 2006 plaatsvinden. Het aandeel TNT blijft genoteerd aan beurzen van Amsterdam (Euronext) en New York.

In geval van enige discrepantie tussen dit persbericht en de originele Engelstalige versie van dit persbericht prevaleert de Engelstalige versie.

TNT N.V. verleent wereldwijd een breed scala aan post-, express en logistieke diensten. De onderneming heeft ruim 161.000 medewerkers in 63 landen en is in meer dan 200 landen actief. De omzet in 2004 bedroeg 12,6 miljard. TNT N.V. is genoteerd aan de beurzen van Amsterdam, New York, Londen en Frankfurt.