Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lokale politici kunnen zichzelf beter in de kijker spelen met nieuwe training

In de kijker bij kiezers. Zo heet een nieuw ontwikkelde (spoed)training voor raadsleden, collegeleden en andere lokale politici. De training wordt in de drie noordelijke provincies aangeboden door De Vries Advies & Training in Groningen.

,,Na de training kunnen raadsleden zich professioneler in de kijker spelen. Dat geldt dus niet alleen voor hun optredens tijdens fractie- en raadsvergaderingen, maar vooral ook tijdens contacten met kiezers, openbare optredens en presentaties", legt drs. Richard S.T. de Vries uit.

Mede om die reden krijgen deelnemers ook praktische tips en adviezen, die horen bij de trainingsonderdelen waarbij een betere omgang met journalisten van kranten, radio en televisie wordt geoefend. Bij deze nieuwe training werkt De Vries Advies & Training nauw samen met een communicatiespecialist en mediatrainer.

Belangstellenden kunnen op drie manieren in aanmerking komen voor de spoedcursus, die mede is ontwikkeld in verband met de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ze kunnen een al ontvangen e-mail beantwoorden, zich telefonisch aanmelden (via 050 - 314 34 70) of per e- mail (info@devries-adviesentraining.com) .

Overigens wordt de training ook na de komende raadsverkiezingen aangeboden. ,,Dan zal één en ander meer toegespitst worden op politici die zich effectiever in de kijker willen blijven spelen", aldus De Vries. Het nieuw(st)e trainingsaanbod is, net als andere opleidingsmogelijkheden, te zien op de website www.devries-adviesentraining.com

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht