Politie Noord-Holland-Noord

Berichten van dinsdag 21 februari

Alkmaar, 21-02-2006 o 14.30 uur

Man mishandeld

Alkmaar, dinsdag 21 februari 2006

Op dinsdagmorgen omstreeks 02.20 uur liep een 38-jarige man uit Alkmaar een gebroken neus op bij een mishandeling op het El Grecohof in Alkmaar. De man werd vanuit zijn woning naar buiten geroepen door twee mannen. Toen hij op straat kwam, werd het slachtoffer geslagen en geschopt. Hierbij liep hij naast een gebroken neus ook diverse kneuzingen op. Het slachtoffer werd voor behandeling overgebracht naar het Medisch Centrum te Alkmaar. De mishandeling vond vermoedelijk plaats naar aanleiding van een geldschuld. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de verdachten.

Inbraak woning.

Alkmaar, maandag 20 februari 2006.

Maandagavond ontdekten de bewoners van een woning aan de Prunuslaan dat er was ingebroken. De dader is vermoedelijk via het dak van de buren en na het vernielen van een raam in de woning gekomen. De bewoners missen een plasma televisie, een dvd-speler en een onbekende hoeveelheid sieraden.

Rijbewijs kwijt na snelheidsovertreding.

Wervershoof, maandag 20 februari 2006.

Maandagavond werd op de Markerwaardweg de snelheid gemeten van een personenauto, bestuurd door een 30-jarige man uit Zwaag. Tijdens deze meting werd een snelheid geklokt van 131 km/u terwijl ter plaatse een snelheidslimiet geldt van 80 km/u. Een overschrijding van meer dan 50 km/u. Dit betekende dat het rijbewijs van deze bestuurder werd ingevorderd.

Diefstaf uit bedrijf

Broek op Langedijk, dinsdag 21 februari 2006.

Tussen vrijdag 17 en dinsdag 21 februari 2006 werd ingebroken in een bedrijfsloods aan het Mandepad. Men kwam in de loods door het vernielen van een slot. Vanuit het pand werd een boot met buitenboordmotor weggenomen. Ook bleken een elektromotor en een aantal balen diervoer te zijn weggenomen.

Snelheidscontrole

Zuidschermer, dinsdag 21 februari 2006.

Dinsdagmorgen werd een snelheidscontrole gehouden op de Zuidervaart. Op het weggedeelte waar de controle werd gehouden geldt een maximumsnelheid van 50 km/u. Er passeerden 380 voertuigen het meetpunt. Hiervan reden er 51 te snel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 75 km/u.

Laatst gewijzigd 21-02-2006 14:12 | © Politie Noord-Holland Noord |