Ingezonden persbericht


Amsterdam, 23 februari 2006

Jim ambassadeur hondenstichting dutchypuppy

Jim Bakkum is vanaf heden ambassadeur van stichting Dutchypuppy. De voormalig Idols-deelnemer zal zich inzetten tegen het leed van honden over de gehele wereld. Jim is hiermee niet de eerste Bekende Nederlander die zich inzet voor Dutchypuppy. Bridget Maasland, presentatrice bij Talpa, is beschermvrouwe van de hondenstichting.

Jim is vanaf de start van Dutchypuppy erg betrokken geweest bij de stichting. Bij de officiële lancering, eind januari in de Modefabriek te Amsterdam, gaf Jim acte de présence met zijn vriendin Gaby en zijn hond Mickey. Over de vraag of hij ambassadeur wilde worden voor Dutchypuppy hoefde hij dan ook geen moment na te denken. Hij antwoordde met een volmondig 'ja'. Samen met Bridget en het team van Dutchypuppy zal Jim zich inzetten voor verschillende projecten in binnen- en buitenland.

Dutchypuppy probeert mishandeling van honden tegen te gaan en de populatie van zwerf- en straathonden kleiner te maken. Momenteel ondersteunt Dutchypuppy al een Roemeense stichting met geld en goederen.

Noot voor de redactie,