Persberichten district Binnensticht, 11.15 uur

Utrecht, 23-02-2006

Rijden onder invloed

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op woensdagochtend werd een man aangehouden omdat hij met alcohol op achter het stuur zat. Omstreeks 01.35 uur werd de man gecontroleerd op de Hoofdstraat. De 42-jarige man uit Zeist had alcohol gedronken en blies op het bureau 655 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Verkeerscontrole

BILTHOVEN- Op dinsdagochtend werd van 08.00 uur 09.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Planetenbaan. In totaal kregen 28 automobilisten een bekeuring voor het rijden met te hoge snelheid en het rijden zonder autogordel.

Gestolen auto aangetroffen

ZEIST- Op donderdagochtend werd een gestolen auto aangetroffen. Omstreeks 03.50 uur zagen agenten een auto het hoge snelheid en zonder verlichting rijden over de Breullaan. Agenten zette de achtervolging in en de auto verhoogde nog meer zijn snelheid en reed met onverminderde snelheid over verschillende kruisingen van wegen. Gezien het onverantwoorde rijgedrag moesten de agenten afstand nemen. Na enige tijd kwam de auto aan op de Prinses Irenelaan. Hier stapten de verdachten uit en renden hard weg. Helaas werden zij niet meer aangetroffen. De auto bleek eerder die nacht gestolen te zijn. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Binnensticht; 0900-8844.