Ingezonden persbericht


Keyprocessor benoemt nieuwe managing director

Amsterdam, 23 februari 2006 - Keyprocessor, producent van security management oplossingen, heeft Gert van den Hoek aangesteld als managing director. Gert van den Hoek is ruim 12 jaar werkzaam bij Keyprocessor. Begonnen als account manager is hij de afgelopen jaren doorgegroeid tot Sales Director. In zijn nieuwe functie van Managing Director heeft hij de dagelijkse leiding over de organisatie.

"Ik heb mij tot doel gesteld Keyprocessors marktaandeel en omzet de komende jaren significant te vergroten. Uitgangspunt hierbij is dat de nadruk niet langer alleen op het produceren van security management oplossingen ligt. Keyprocessor gaat vaker optreden als system integrator en gaat samenwerkingsverbanden aan met leveranciers van aanvullende producten en diensten. Zo versterken wij onze positie als innovatieve totaalleverancier van security management oplossingen en verwezenlijken een substantiële groei," zegt Gert van den Hoek over zijn ambities.


---

Over Keyprocessor BV
Keyprocessor ontwikkelt sinds 1980 geheel in eigen beheer systemen en producten voor elektronische beveiliging. Het bedrijf is één van de belangrijkste aanbieders op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor beveiliging en veiligheid. Keyprocessor onderscheidt zich door haar innovatieve systeemoplossingen en het feit dat de gebruikers van haar systemen gewaarborgd zijn van een professionele installatie en after sales service. Uitgebreide informatie over de organisatie en haar oplossingen vindt u op www.keyprocessor.com.

Voor meer informatie of voor een hoge resolutie foto kunt u contact opnemen met Keyprocessor: Tanja van Dijk PR & Communications

Keyprocessor BV
Paasheuvelweg 20
1105 BJ Amsterdam Zuid Oost
The Netherlands

Tel: +31 (0)20 46 20 700
Fax: +31 (0)20 46 20 799
Fax: +31 (0)20 46 20 720 (direct)

E-mail: tanja.van.dijk@keyprocessor.com
Info: info@keyprocessor.com
Internet: www.keyprocessor.com