Mannen gek op DubbelD, vrouwen kiezen 3D

Epn beursorganisatie bv

Een te gekke beurs vol papierplezier

Kaartenmaken blijft creatieve hobby nummer één.
De Knotsgekke Kaartendagen is inmiddels een begrip voor creatief Nederland. Deze hobbybeurs staat garant voor creatief papierplezier! De vrolijke kramen met gevarieerd aanbod aan materialen en tal van voorbeelden maken de beurs een must voor elke hobbyist. 3D is nog steeds erg gewild, verrassende toepassingen hiermee, maar ook de nieuwste producten en andere technieken, zoals Incire, Spirelli, Wiebelkaarten,Papuela en Pergamano worden door de vele deelnemers gepresenteerd. Woon een workshop bij of haal inspiratie uit de vele demonstraties.

Een te gekke beurs vol papierplezier
Het scrapbooken is dit jaar weer opvallend aanwezig. Het creatief inplakken van fotos wordt steeds populairder en breidt zich steeds meer uit. De bezoekers kunnen ook een eigen foto meenemen om creatief te verwerken. Ook andere toepassingen en technieken met papier, zoals stempelen zijn vertegenwoordigd op de beurs. De deelnemers geven de bezoekers graag demonstraties, uitleg, tips en advies.

ATC Kaarten, dé nieuwe rage
Een rage uit Amerika is overkomen waaien; ATC kaarten maken, ruilen én verzamelen. ATC staat voor Artist Trading Cards. De toevoeging Artist is duidelijk; het werk van een artiest! Kleine kunstwerkjes worden gemaakt op een kaartje met een precieze afmeting. Veel kaartenmakers en scrappers zijn al besmet met dit virus! Men kan over heel de wereld de kaarten ruilen via internet. We roepen iedereen op om mee te doen met deze fascinerende hobby en samen op de Knotsgekke Kaartendagen ATC kaarten te maken óf te ruilen.

Dat verdient een bloemetje
De Knotsgekke Kaartendagen worden voor de 5e keer georganiseerd. Dat verdient een bloemetje en daarom maakt men kans op gratis entree.
Meedoen?
Men kan een leuke zelfgemaakte kaart sturen met het thema bloemen met op de achterzijde van de kaart de adresgegevens naar: Knotsgekke Kaartendagen, Postbus 127, 5300 AC Zaltbommel.

Knotsgekke Kaartendagen bereikt heel Nederland
Op verzoek van bezoekers én deelnemers is de beurs dit jaar in voor- én najaar, op andere én meer locaties.

Voorjaar 2006:
Brabanthallen Den Bosch 24 & 25 februari
Hanzehal Zutphen 17 & 18 maart
FEC Leeuwarden 31 maart & 1 april

Najaar 2006:
Brabanthallen Den Bosch 11 & 12 augustus
Groenoordhallen Leiden 18 & 19 augustus
IJsselhallen Zwolle 25 & 26 augustus

Alle dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Entree
Per persoon: 6 euro p.p
Kinderen t/m 12 jaar: 5 euro (incl. gratis workshops en verrassingstasje)

Binnenkort op www.knotsgekkekaartendagen.nl vindt u een lijst van deelnemers, wellicht uit uw regio.