Ingezonden persbericht


persbericht

Spant! biedt podium aan schrijversduo

Primeur voor libelle met voorpublicatie van 'verloren', het nieuwste boek van nicci french

Bussum, februari 2006 - Naar aanleiding van het verschijnen van hun langverwachte nieuwe literaire thriller 'Verloren', op vrijdag 24 februari 2006, komt het schrijversduo Nicci French op woensdag 1 maart naar Nederland. Voorafgaand zal in Libelle 8 een interview en een voorpublicatie van het boek verschijnen. In een unieke samenwerking met Anthos uitgevers organiseert Libelle op woensdag 1 maart een bijeenkomst in Spant! te Bussum met als titel: 'Brandende vraag aan Nicci French'.

Wieke Biesheuvel interviewt schrijversduo
Elvin Post, auteur van onder meer 'Vals Beeld', introduceert Nicci French deze avond bij het publiek. Libelle-columniste Wieke Biesheuvel interviewt het populaire schrijversduo over hun nieuwste boek 'Verloren'. Deze negende literaire thriller is het meest buitengewone en tevens spannendste boek dat de schrijvers tot op heden hebben geschreven. Het zal de lezer als vanouds slapeloze nachten bezorgen.

Brandende vraag aan Nicci French
Op vrijdag 24 februari 2006 krijgt de lezer de gelegenheid om Nicci French een brandende vraag te stellen en zal er aan het einde van de avond een signeersessie plaatsvinden. Kaarten voor dit evenement bedragen E 7,50 en zijn verkrijgbaar aan de kassa van Spant! of telefonisch te bestellen via de reserveringslijn (035) 691 3949.

Meer informatie over 'Brandende vraag aan Nicci French' is te vinden in Libelle 8 die vanaf maandag 20 februari in de winkels ligt. Daarnaast kan men de informatie ook vinden op www.libelle.nl, www.niccifrench.nl en www.spant.org.

Spant! voor iedere ontmoeting een podium.
Spant! is een vooruitstrevend theater en congrescentrum met een spraakmakende designinrichting, eigentijdse kunst aan de muur, frisse kleuren en een vernieuwende verrassende filosofie. Een goed theater is een ontmoetingsplaats, waarbij het gaat om interactie tussen gelijkgestemde zielen. Spant! biedt voor iedere ontmoeting een podium. Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk te dineren. Er is een maandelijks wisselend menu. Voor meer informatie, het reserveren van kaarten of een tafel in het restaurant kunnen geĂŻnteresseerden contact opnemen met Spant! Tel: 035 69 139 49 of www.spant.org