Gemeente Maassluis

Eerste paal 't Veerhuis

Dit is een persbericht van Koudijs Ontwikkeling bv

Eerste feestelijke paal nieuwbouw van 't Veerhuis te Maassluis op 24 februari a.s.

Op de hoek van de Nieuwe Waterweg/ Buitenhaven aan de Burgemeester De Jonghkade/ Burgemeester v/d Lelykade te Maassluis wordt op 24 februari a.s. om 16.00 uur de eerste feestelijke paal geslagen voor de nieuwbouw van 't Veerhuis. 't Veerhuis is een project van Koudijs Ontwikkeling bv te Rotterdam. Het slaan van de eerste feestelijke paal zal een bijzonder karakter krijgen, doordat de handeling zal worden verricht door een heuse ouderwetse stoomheimachine, onder toeziend oog en met hulp van de heer mr. drs. J. de Visser, wethouder Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Maassluis.

Naast de stoomheimachine zal het Shantykoor uit Maassluis aanwezig zijn en een uitvoering geven, terwijl de eerste paal op een bijzondere manier zal worden aangevoerd.

Het project
Op de locatie wordt het voormalige Veerhuis herbouwd, een pand vol geschiedenis en kwaliteit. In totaal worden er 4 appartementen en 1 penthouse gerealiseerd. Het geheel krijgt een luxe uitstraling met bijpassend afwerkingsniveau.
Het project is ontworpen door de heer J.W. de Groot van Bouwkundig Organisatie Bureau J.W. de Groot te Rotterdam.

Voor geïnteresseerden
De verkoop van de appartementen start op 24 februari a.s.. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven bij Dubbel K Koopwoningen bv via www.dubbelkkoopwoningen.nl of contact opnemen met Dubbel K Koopwoningen bv, tel. 010-2 457 457 van maandag tot en met vrijdag vanaf 09.00 tot 17.00 uur. De inschrijving sluit op 10 maart 2006. Indien meerdere kandidaten zich inschrijven voor een van de appartementen zal de notaris een loting verrichten. Verkoopprijzen vanaf EUR 199.000,- v.o.n. tot EUR 455.000,- v.o.n. Voor meer informatie www.veerhuismaassluis.nl