Erik Hulzebosch zingt analyses in Visie Theater

Quasar

Amsterdam : Topsporter Erik Hulzebosch is vrijdagmiddag 24 februari aanstaande te gast in het Visie Theater van Hypotheek Visie. Hij doet live verslag van de Olympische schaatswedstrijden, en analyseert deze -ook zingend- met het publiek.

Erik Hulzebosch belooft er een groot feest van te maken. Juist omdat het thema -Je woont toch om te leven- hier belangrijk is, zal Hulzebosch ook zijn carnavalskraker ten gehore brengen. Daarmee barst ook in het Visie Theater tegelijk met de schaatsvreugde ook het carnaval los. En dat is een ongewoon feest in hartje Amsterdam.

Erik Hulzebosch is een fenomeen. Begin 1996 bereidde hij zich helemaal voor op de Elfstedentocht en kluunde in de weilanden bij Gramsbergen en trainde op natuurijs in het donker. Hij staat er om bekend altijd in eigen dialect te spreken en was de grootste favoriet van de Elfstedentocht in 1997. Hij is wat je noemt een publiekslieveling. Reeds aan het begin van 1997 had hij een grote carnavalskraker. Het belevingstheater van Hypotheek Visie loopt vooruit op de tijd en het denken over economie en marketing. Hypotheek Visie voert met het Visie Theater de vaste relaties (klanten) mee in de wereld -waar je woont om te leven-. Later zal dit ook vanuit het theater via Internet gebeuren. Op Internet is een heuse belevingssite in aanbouw onder de naam Visie TV. Hiermee stapt Hypotheek Visie enthousiast in -de belevingseconomie-. Een nieuw tijdperk dat marketing en communicatie volledig op zijn kop zet en de traditionele doelgroepcommunicatie omdraait van zender naar ontvanger. Hypotheek Visie verwelkomd alle journalisten vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur in het Visie Theater.

Meer informatie bij de communicatie afdeling van Hypotheek Visie Centrale in Best:


+31 499 33 67 67
Of retour op deze email