Gemeente Lingewaard


De Stem van Gelderland Radiotoer komt naar Lingewaard

RTV Gelderland besteedt dit jaar op een bijzondere manier aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen op 7 maart. De komende weken is de Stem van Gelderland Radiotoer iedere dag live in een andere gemeente. Radio Gelderland is vrijdag 24 februari in Lingewaard. De hele dag door hoort u live bijdrages in de radio-uitzending.

Radio Gelderland roept burgers op om vanaf 16.00 uur naar Cultureel Centrum De Kinkel in Bemmel te komen. Wat moet er veranderen in uw gemeente? Wat moet er komen? Wat moet er snel verdwijnen? Waar heeft u behoefte aan? Op ieder uur tussen 16.00 en 19.00 uur kan heel Gelderland dan horen wat er in de gemeente Lingewaard leeft.

In de radio-uitzendingen eerder op de dag is ok aandacht voor de verkiezingen. In het programma Vandaag de Dag tussen 12.00 en 14.00 uur gaat de radioverslaggever op zoek naar de hete hangijzers in uw gemeente. Ook wordt in deze uizending het laatste verkiezingsnieuws gemeld.

In het radioprogramma Goedemorgen Gelderland stapt een prominente inwoner op de zeepkist en krijgt voor zijn mening de microfoon van Radio Gelderland.

Op TV Gelderland is iedere avond te volgen, waar de Stem van Gelderland Radiotoer de volgende dag is te vinden.

Hebt u tips of vragen voor de verkiezingsredactie?

Bel dan naar 026-3714617 of 026-3713786

Geplaatst op 23 februari 2006