Gemeente Helden

Gebiedsaanwijzing
Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij een gebied aanwijst waarin aan overlastveroorzakende personen de toegang kan worden ontzegd. Voor de begrenzing van het gebied druk op Dit gebied wordt begrensd door:
* Kruising Past. Knippenberghstraat Molenstraat via de Past. Knippenberghstraat en de Koetsiersweg naar de kruising Kloosterstraat Kesselseweg.

* Kruising Kesselseweg Nieuwstraat via de Nieuwstraat, Rochusplein en de Carolusstraat naar de kruising Carolusstraat Roggelseweg.
* Rotonde Roggelseweg Willem van Hornestraat via de rotonde bij hotel Antiek naar de kruising v. Hövellstraat Past Knippenberghstraat.

* Veldstraat vanaf de rotonde bij hotel Antiek tot de kruising met de Caeciliastraat.

Dit besluit wordt genomen om uitgaansoverlast in het uitgaansgebied van Helden-Dorp te beperken. Artikel 2.10.1 van de Algemene Plaatselijke Verordening geeft de burgemeester de mogelijkheid om het instrument gebiedsontzegging toe te passen. Dit houdt in dat de veroorzaker van overlast een verbod krijgt om zich tijdens een bepaalde periode in bovengenoemd gebied te bevinden.

Bezwaar

Tegen dit besluit kan door een belanghebbende volgens de Algemene wet bestuursrecht tot en met 28 maart 2006 een bezwaarschrift worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Helden, Postbus 7000, 5980 AA Panningen. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar. Ook kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank in Roermond indienen, postbus 950, 6040 AZ Roermond. Hiervoor moet u griffierecht betalen.

10-2-2006 14:16