Verzamelberichten vrijdag

's-Hertogenbosch, 24-02-2006

Aanrijding letsel

s-Hertogenbosch Bij een kop-staart aanrijding op de Vughterweg te Den Bosch op 23 februari 2006 omstreeks 18.00 uur is een 26 jarige automobilist uit Boxtel licht gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Het slachtoffer botste achter op de auto van een 30 jarige automobiliste uit Den Bosch, die voor een verkeerslicht stond te wachten.

Winkeldieven aangehouden

s-Hertogenbosch Een 11 jarig meisje uit Den Bosch en 18 jarig meisje uit Heeswijk-Dinther zijn op 23 februari 2006 aangehouden ivm diefstal van sieraden uit een winkel aan de Achter het Stadhuis te Den Bosch.

Gewapende overval

s-Hertogenbosch Op 23 februari 2006 omstreeks 20.30 uur is een 47 jarige caissière uit Den Bosch van een benzinestation aan de Aartshertogenlaan te Den Bosch door een gewapende man met bivakmuts overvallen. Onder bedreiging van een vuurwapen moest ze geld afgeven.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 22 jarige automobilist uit Oss is op 24 februari 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 02.40 uur op de Brugstraat te Den Bosch.

Verdachte vernieling aangehouden

s-Hertogenbosch Een 23 jarige man uit Rosmalen is op 23 februari 2006 aangehouden ivm vernieling. Omstreeks 23.40 uur had de man op de Snellestraat te Den Bosch van enkele autos de buitenspiegel vernield.

Aanrijding letsel

Boxtel Bij een aanrijding op de Baroniestraat te Boxtel op 23 februari 2006 omstreeks 16.40 uur is een 14 jarige fietster uit Boxtel licht gewond geraakt. Het slachtoffer stak de weg over en verleende hierbij geen voorrang aan een 37 jarige automobilist uit Boxtel.

Rijden onder invloed

Uden Tegen een 24 jarige automobiliste uit Uden is op 24 februari 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De vrouw reed omstreeks 04.15 uur op de Wilhelminalaan te Uden.

Rijden onder invloed

Oss - De politie heeft donderdag in de namiddag een 42-jarige Ossenaar aangehouden op de Kantsingel in zijn woonplaats. De man bestuurde een bromfiets terwijl hij te veel alcohol had genuttigd. Bij de aanhouding bleek bovendien dat hem de rijbevoegdheid volledig was ontzegd. Hij is heengezonden met een proces verbaal en rijverbod van drie uur.

Geffen - De politie heeft donderdag tegen middernacht op de Rijksweg ter hoogte van Geffen een 59-jarige Geffenaar aangehouden. De man bestuurde een auto terwijl hij te veel alcohol had genuttigd. Hij is heengezonden met een proces verbaal en rijverbod van drie uur.