Colbar lifescience

Rimpels de wereld uit

HAARLEM, 24 februari 2006 - Rimpels behoren sinds kort tot het verleden. Na Spanje, Italië, Frankrijk, België, Engeland, Israël en Japan is de unieke tijdelijke rimpelvuller EVOLENCETM nu ook in Nederland succesvol geïntroduceerd en wordt al in een aantal klinieken gebruikt. EVOLENCETM is de eerste natuurlijke injecteerbare rimpelvuller die minstens 12 maanden aanhoudt en gebaseerd is op varkenscollageen.

Een behandeling met EVOLENCETM is veilig, natuurlijk en maakt lijntjes en rimpels in het gezicht weer glad. Mensen die nieuwe vitaliteit aan hun uitstraling willen geven en de structuur van hun huid veel jonger willen maken, kunnen nu kiezen voor een oplossing die geen dure herhalingsbehandelingen vereist. EVOLENCETM is absoluut veilig en wordt na verloop van tijd op natuurlijke wijze afgebroken, net zoals het lichaamseigen collageen. EVOLENCETM is uitsluitend voor artsen beschikbaar en wordt al in veel toonaangevende klinieken in Nederland gebruikt.

Door het gebruik van de crosslinking technologie, Glymatrix, is het mogelijk de kenmerken van het natuurlijk collageen in de huid te imiteren. Mede hierdoor is EVOLENCETM de eerste natuurlijke filler die tenminste 12 maanden effectief is (in tegenstelling tot andere collageen fillers)!

EVOLENCETM wordt met een hele dunne naald in de huid geïnjecteerd.

De substantie wordt daar ingespoten waar het lichaamseigen collageen verzwakt is, een typisch verschijnsel bij gezichtsrimpels. De ingespoten stof vult het ontbrekende collageen aan, zodat de ingezakte huid van de rimpels wordt opgetild en gladgestreken. Zodra deze stof ingespoten is, bindt ze zich op natuurlijke wijze met het lichaamseigen collageen. Bovendien 'migreert' ze niet naar andere delen van het lichaam. Een pretest is niet echt vereist vooraleer men aan een behandeling met EVOLENCETM begint. Maar patiënten die in het verleden al overgevoelig hebben gereageerd, dienen altijd eerst advies aan hun arts te vragen.


- Einde - --- Noot voor de redactie,