Persuitnodiging: hoogste punt De Vliegenier (Den Haag)

Vestia delft

Het hoogste punt van multifunctioneel centrum De Vliegenier is bereikt. Vrijdag 24 februari a.s. zullen de wethouders Ries Smits en Pierre Heijnen het bereiken van het hoogste punt op gepaste wijze met ons vieren.

De Vliegenier is een verzamelnaam voor een groot bouwproject tussen de Laan van Hoornwijk en Frits Diepenlaan op de Vinexlocatie Ypenburg.
Het bouwproject omvat twee woongebouwen met onder meer 69 huurappartementen. Op de begane grond is ruimte voor voorzieningen zoals uitbreiding voor basisschool De Vlieger, kinderdagverblijf Het Luchtkasteel, begeleid wonen van het RIBW, een huisartsenpraktijk en een kerk. Daarnaast nemen Florence en Meavita ook hun intrek in de plint. Onder de twee gebouwen komt een parkeergarage met 153 parkeerplaatsen. Naast de twee gebouwen komen koopeengezins-woningen, de eerste 8 zijn afgelopen week in verkoop gegaan.

Het project wordt door Ceres projecten voor Stichting Woonformatie Ypenburg (SWY) ontwikkeld. SWY is een samenwerkingsverband van woningcorporaties Vestia Groep, Staedion, Vidomes en Rijswijk Wonen.
Het ontwerp is van Hoenders Dekkers Zinsmeister Architekten bv uit Delft.

Informatie voor de media:
U bent van harte uitgenodigd de viering van het hoogste punt met ons mee te maken. U bent welkom op de bouwlocatie aan de Frits Diepenlaan te Den Haag op vrijdag 24 februari a.s.. Het officiele programma start vanaf 14.00 uur. Voor de school is om 13.00 uur een inloopuurtje gepland. Alle 620 kinderen komen een kijkje nemen in hun nieuwe lokalen. Nadere info Heleen Halbe, Ceres Projecten: 06 51 96 90 96

Ceres projecten is de ontwikkelaar van de Vestia Groep in de regio Haaglanden. De Vestia Groep is een landelijke woningcorporatie, die het beheren en ontwikkelen van een breed scala aan wonen gerelateerde producten en diensten als doelstelling heeft. Daarbij besteedt Vestia bijzondere aandacht aan kwetsbare groepen in de samenleving.

Ceres ontwikkelt vooral voor Vestia; de vestigingen in Haaglanden zijn onze belangrijkste opdrachtgevers daarnaast werkt Ceres voor andere partijen, waaronder SWY. We houden ons vooral bezig met maatschappelijk relevante projecten, zonder daarbij de zakelijke kant uit het oog te verliezen. Kwaliteit, duurzaamheid en zorgconcepten staan centraal in onze projecten. Dit doen we in herstructureringswijken, binnenstedelijke gebieden en Vinex-locaties zoals Ypenburg en Oosterheem. Noem Ceres een maatschappelijk betrokken ondernemer in projectmanagement en ontwikkeling met oog voor beheer.