Travel Unie International Nederland N.V.

holland international reisburo almelo wint verblijf in luxe mobilehome

Negendaags verblijf in mobilehome VAN Al Fresco verloot tijdens vakdag Vakantiebeurs

Rijswijk, donderdag 23 februari 2006 - Op de vakdag tijdens de Vakantiebeurs 2006 werd in de stand van Al Fresco in het Frankrijk-paviljoen onder bezoekende reisagenten een negendaags verblijf in een luxe mobilehome verloot. Deze prijs is gewonnen door Holland International Reisbureau Almelo. Accountmanager Robin van Pampus reikte aan de dolgelukkige reisagenten de prijs uit.

Tijdens de Vakantiebeurs 2006, afgelopen januari, was Holland International onder andere vertegenwoordigd met een luxe mobilehome van Al Fresco in het Frankrijk-paviljoen. Bezoekers konden hoogstpersoonlijk een kijkje nemen in een mobilehome om overtuigd te raken van dit kwaliteitsproduct.
Uniek aan de mobilehomes van Al Fresco is dat deze, anders dan een standaard plat dak, voorzien zijn van een klein puntdak om zo de warmte van de zon beter buiten te houden. Verder beschikken deze luxe accommodaties over een ruim terras met een tafel en stoelen, is airconditioning op campings in Zuid-Europa bij de prijs inbegrepen en beschikken de mobilehomes in Noord-Frankrijk over terrasverwarming.

De mobilehomes van Al Fresco staan op diverse campings in Frankrijk, Spanje en Italië en zijn opgenomen in de brochure 'Kampeervakanties' van Holland International.