Travel Unie International Nederland N.V.

holland international introduceert nieuwe brochure riviercruises


* Babyshower voor reisagenten

* Gratis Kerstshopping arrangement voor klant bij boeking vóór 31 maart 2006

Rijswijk, woensdag 22 februari 2006 - Holland International heeft er een nieuwe dochter bij: de Riviercruises brochure. Of liever gezegd: een vijfling, want gasten van Holland International kunnen deze zomer vakantievieren aan boord van één van de vijf riviercruiseschepen: Patria, Moezelstar, Normandie, Serena en Brillant. Op ludieke wijze bracht Holland International de nieuwkomer afgelopen weken onder de aandacht bij alle ANVR reisbureaus. Alle reisbureaus kregen een geboortekaartje met daarop een uitnodiging voor één van de vier babyshowers in Amsterdam, Rotterdam, Arnhem of Meppel.

Babyshower
Op de cruiseschepen Normandie, Serena en Brillant worden op 13, 14, 15 en 16 maart 2006 de babyshowers gehouden. Onder het genot van een hapje en een drankje maken reisagenten kennis met het riviercruiseschip. Na een rondleiding door het schip wordt een presentatie gegeven over 55+ reizen, waarbij onder meer de vakantiebehoefte van deze doelgroep besproken wordt en een aantal verkooptips voor deze doelgroep de revue passeren. De avond zal feestelijk worden afgesloten.

Gratis Kerstshopping arrangement
Gasten van Holland International kunnen deze zomer op een ontspannen manier vakantievieren aan boord van één van de vijf riviercruiseschepen: Patria, Moezelstar, Normandie, Serena en Brillant.
De schepen varen af naar de bestemmingen: België, Duitsland, Nederland en Zwitserland. Aan boord ontbreekt het de gast aan niets en terwijl het landschap langzaam aan iedereen voorbij trekt, staat het gezellige samenzijn met de overige reisgenoten centraal. Overdag wordt aangemeerd en is iedereen in de gelegenheid om de steden te verkennen en aan interessante excursies deel te nemen. Klanten die bovendien vóór 31 maart 2006 een vakantie uit de nieuwe brochure Riviercruises boeken, krijgen een gratis Kerstshopping arrangement naar Düsseldorf kado.