Albert Smolenaers benoemd tot Hoofd Client Development

Mercer

Amstelveen, 22 februari 2006 - Bij Mercer HR Consulting Nederland is Albert Smolenaers (35) per 1 februari 2006 benoemd tot Hoofd Client Development. Smolenaers was hiervoor lid van de directie van Loyalis.

Als lid van de directie van Loyalis was Smolenaers verantwoordelijk voor de administratieve dienstverlening en acquisitie, tot het feitelijk uitbetalen van de uitkeringen. Daarvoor werkte Smolenaers onder andere als productontwikkelaar bij het ABP en was hij pensioenadviseur bij Hewitt.

Mercer Human Resource Consulting
Mercer Human Resource Consulting is een mondiaal bedrijf dat werkt aan het optimaliseren van de werkgever-werknemersrelaties bij haar klanten. Mercer adviseert haar klanten op het gebied van employee benefits. Wereldwijd heeft Mercer meer dan 14.000 werknemers in 41 landen in dienst. In Nederland werken bijna 400 mensen (Amstelveen, Rotterdam en Arnhem). Mercer is onderdeel van de Mercer Consulting Group, een volledige dochteronderneming van Marsh and McLennan Companies, die aan de beurzen van New York, Chicago, Pacific (San Francisco) en Londen staat genoteerd (tikkersymbool: MMC). Website: www.mercerhr.nl.


Noot voor de redactie,