2e persbericht van vrijdag 24 februari 2006

Eindhoven, 24-02-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Mannen aangehouden met wapens

Op de Saturnusweg zijn vrijdag rond 13.45 uur een 20-jarige, een 24-jarige en een 45-jarige Eindhovenaar aangehouden. Bij de politie kwam de melding binnen dat er gevochten zou worden op de Saturnusweg. Bij aankomst trof de politie de drie mannen aan in het bezit van een knuppel, honkbalknuppels en een mes. De drie zijn meegenomen naar het bureau en ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt illegale plakker aan

Vrijdag rond 11.55 uur is op t College een 26-jarige man uit Veghel aangehouden. De politie betrapte hem op heterdaad bij het plakken van posters op een plek waar dat niet is toegestaan. Zijn plakmaterialen en posters zijn in beslag genomen. De man is na verhoor heengezonden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Nuenen: Woninginbraken

In de nacht donderdag op vrijdag is in twee woningen ingebroken.
* Bij een woning aan Papenvoort werd een deur aan de achterkant opengebroken. Uit de woning verdwenen een digitale videocamera, een digitale fotocamera en geld, 80 euro en 200 USA-dollars.
* Uit een woning aan de Noorderklamp verdwenen enkele Swarofski-beeldjes en geld, 300 euro. Vermoedelijk was de toegangsdeur niet afgesloten.