Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Drugsdealers aangehouden in Hilversum

Hilversum, 24-02-2006 o Na intensief onderzoek kon afgelopen woensdag een 31-jarige inwoner van Amersfoort bij station Hilversum-Noord worden aangehouden als verdachte van het handelen in verdovende middelen. De man had bij zijn aanhouding harddrugs op zak.

Korte tijd later werd ook en 50-jarige Hilversummer in zijn woning aangehouden op verdenking van het handelen in drugs. In de woning werden harddrugs aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat de twee mannen zaken met elkaar deden. De verdachten worden vandaag, vrijdag 24 februari 2006, voorgeleid bij de officier van justitie in Amsterdam.

Op de Anthony Fokkerweg in Hilversum werd woensdagmiddag nog een drugsdealer aangehouden. De 39-jarige Hilversummer werd op heterdaad betrapt op het handelen in drugs. Door agenten werd gezien dat hij verdovende middelen verkocht aan twee mannen. De Hilversummer en de andere twee mannen, Hilversummers van 33 en 42 jaar oud werden hierop aangehouden. De 39-jarige Hilversummer wordt ook vandaag voorgeleid.