van den ende theaterproducties
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 24-02-2006 17:33

Utrecht, 24 februari 2006

Carnaval in sesamstraat live
Bert & Ernie lopen de polonaise met bezoekers van de theatershow

Bert en Ernie vieren carnaval in de theatershow Iedereen Maakt Muziek In Sesamstraat. Ze zingen, onder begeleiding van hoofdrolspeelsters Irene Moors of Antje Monteiro knotsgekke liedjes met de bezoekers. De theatershow is gedurende de hele voorjaarsvakantie, die aanstaande maandag begint, te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Nederlands gesproken
De theatershow is geschikt voor kinderen van 2 t/m 82 jaar oud en is nog maar tot en met 5 maart gemiddeld drie keer per dag te zien. De voorstelling is geheel Nederlands gesproken door de originele stemmen van de populaire televisievrienden zoals o.a. Bert en Ernie, Koekiemonster, Elmo en Grover. Deze beroemde bewoners van Sesamstraat ontvangen vol verwachting hun nieuwe muzieklerares. Helaas komt de vrachtwagen met de muziekinstrumenten nooit aan. De bewoners leren hoe ze ook muziek kunnen maken zonder de instrumenten.

Tourschema
Tot en met 5 maart 2006 is de voorstelling te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. De theatershow van Sesamstraat wordt geproduceerd door VEE Corporation Production.Voor meer informatie en reserveringen: TopTicketLine 0900-300 5000 (45 cpm) / www.sesamstraatlive.nl en www.topticketline.nl.

Noot voor de redactie/