Gemeente Hulst


Persbericht - 24.02.2006

Reconstructie Hulsterweg Kloosterzande

Woensdag 1 maart 2006 wordt gestart met de reconstructie van de Hulsterweg in Kloosterzande.
Het gaat hier om het gedeelte tussen de Willem Alexanderstraat en de Oudeweg. Het werk wordt uitgevoerd door aannemingsbedrijf t Gilde Noordenne.

De Hulsterweg wordt voorzien van een asfaltverharding en het Hof te Zandeplein krijgt het karakter van een eigentijds dorpsplein. In het gedeelte van de Hulsterweg, gelegen tussen de President Rooseveltweg en de Oudeweg, wordt aan de westzijde over een lengte van zon 225 meter de riolering gereconstrueerd. Bovendien wordt over de gehele lengte van de te reconstrueren Hulsterweg de openbare verlichting vernieuwd en/of aangepast. Ook komen er de nodige groenvoorzieningen.

Het werk wordt uitgevoerd in 3 fasen:

Tijdens de 1e fase zal vanaf 1 maart tot en met 12 mei 2006 de Hulsterweg, vanaf de Willem Alexanderstraat tot en met de Cloosterstraat, worden afgesloten. Er wordt hierbij gewerkt naar de Cloosterstraat toe. Hierdoor zal het kruispunt Cloosterstraat - Hulsterweg nog geruime tijd bereikbaar blijven.

Tijdens de 2e fase zal vanaf 15 mei tot en met 14 juli 2006 de Hulsterweg, vanaf de President Rooseveltstraat tot aan de Oudeweg, worden afgesloten.

Tijdens de 3e fase zal vanaf 14 augustus tot en met 29 september 2006 het Hof te Zandeplein, tussen de President Rooseveltstraat en de Cloosterstraat, worden afgesloten.

Het doorgaande verkeer kan omrijden via de Rijksweg N 60. Via bebording zal de omleiding worden aangegeven.

---

Gemeente Hulst
Team Communicatie
Jolanda Hartman.
Tel : 0114-389137
Email: jha@gemeentehulst.nl

overige persberichten